29-годишен американец си продава живота за 3,5 милиона долара

Американец пусна всичко постигнато в досегашния си живот на разпродажба в еBay, гръмнаха световните медии. 29-годишният Шейн Бътчър от Флорида е решил да се откаже от всичко постигнато досега – от фирмата си, двете си красиви къщи, трите коли, трите магазина за видеоигри и двата каяка.

Идеята му бела да се отърве само от магазините, но после му щукнало да се откаже от целия си досегашен живот и да започне друг. От всичко, което притежава, той няма да продаде единствено жена си, дъщеря си и кучето си. След като извърши сделката, тримата ще се впуснат в обиколка на света и ще живеят една година на различни места, като не носят никакъв багаж със себе си, само личните си документи. Всичко необходимо щели да си набавят на място.

Странната идея дошла на Шийн, когато разбрал, че е осъден от съдбата цял живот да прави едно и също. Бизнес, който не му дава време да бъде с любимите си хора. Той решил, че може да управлява живота си, а не животът да го управлява. Като свършел милионите, щял да започне да се занимава с друго, после да го продаде и пак да обиколи света. В момента не казва кое е това другото, което смята да започне. Американецът вече е намерил купувач, който ще купи целия предлаган пакет. За сметка на това обещал, че половин година ще го съветва как да си управлява бизнеса. Остава двамата да сключат сделката и Шийн ще качи семейството си на първи самолет в неизвестна засега посока.

 ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GHvcIxv8ttk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.