Асен Блатечки предпочитал групов секс, канели го за жиголо

За мен няма табута в секса признава Асен Блатечки, който още преди да стане сексидол на дамите имал бурен любовен живот и даже му предложили да разтушава богати самотни дами срещу пари. И то много пари.

Блатечки се колебаел, но малко преди да приеме предложението започнала артистичната му кариера и го заразял. Участвал съм в шведски тройки, четворки, винаги ми е било интересно да експериментирам. Експериментите му започнали от 12-годишна възраст, когато негова съученичка се навила да го направят и така до наши дни. Той правил секс в театъра, в градинка, в кола, в камион и изобщо, където падне сгоден случай. Против ухажването на дамите съм, признава си актьорът. Като ги искам, значи ги искам веднага и на момента. Ухажването за него било излишно губене на време, а жените си падали по неговия тип – мачо, който не се церемони, а веднага ги отнася в леглото. Може би не всички жени, но Блатечки няма как да го знае. За него всяка дама тайно си мечтаела да бъде похитена и той сбъдвал мечтите им.

Актьорът от „Стъклен дом“ нямал идеал за жена. Важното било да изглежда прилично, да е изкъпана и да е навита. На всяка негова постановка идвали десетки разгонени ученички да го гледат и да го аплодират. Много са малки и не искам да ме обвинят в педофилия. Но съм сигурен, че към която и да погледна, ще падне в краката ми, казва самоуверено той. Защо му е такава секс-слава, когато има достатъчно голяма слава на актьор, никой не знае. Но винаги, когато дава интервю, рано или късно актьорът подхваща любимата си тема за секса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ln7BBScOqbM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.