Ивана и Стояна: Няма скандал между нас!

Ивана и Стояна

Последните действия на известното поп – фолк дуо Ивана и Стояна  напълно отрекоха грозните слухове за разрив между тях. Двете демонстрираха завидна близост, а свидетели на това станаха стотици граждани на Пловдив. В началото на летния сезон се изписаха тонове хартия, че Стояна е избягала от дългогодишната си приятелка и съратница, защото втората не я пускала да ходи на почивка със семейството си и я държала на къса каишка.

Съвсем наскоро Ивана приключи заснемането на видеоклипа към песента „Надуйте музиката”, която е включена в последния й албум„Обяснения не давам”. Според специалистите от фолк бранша, именно това парче получи неистовото одобрение на масата, още след като дискът излезе на пазара и филмирането му е попадение в десятката.

Ивана

За място на снимките, Ивана избра главната улица на Пловдив и осем дузини с граждани станаха неволни участници във филмчето. Ивана ги окуражаваше с усмивка и обясняваше на всеки един, че най – големият й мерак е да създава настроение у хората, а не да предизвиква сълзи. Покрай нея се въртеше и Стояна, която допълваше изказванията на шефката с окуражителни усмивки.

„Нека изхвърлим кризата поне от сърцата си. Парите не са всичко не света, въпреки че без тях не може. Бедността ни не трябва да става повод да забравяме какво е усмивка” – говореха Ивана и Стояна.

Друг важен момент от заснемането на видеоклипа е, че в него взеха участие и децата на изпълнителките – Теодора на Ивана и Иван на Стояна. Певицата пък беше пригласена с бална рокля в любимите й синьо и бяло, което допълнително създаваше определено настроение сред тълпата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=k2fnvS_SKyY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.