Азис като Бионсе по кестенява перука на букли

Николета, Петко и Азис

Азис се показа изпълнителен като старшина пред полковник и при последното си участие пя дегизиран като американката Бионсе, точно както си пожелаха само ден преди това неговите фенове в социалната мрежа Фейсбук.

В първия момент никой не позна черната пантера на бг чалгата, защото всички очаква да го видят с традиционният му петльов гребен, боядисан в ярко червено. За изненада на простолюдието обаче, той се беше изтупал с кестенява перука на букли и на няколко пъти бе объркан от по – почерпените фенове с друга известна красавица – Николета Лозанова, която също присъстваше на светското събитие издокарана по сутиен.

Николета и Азис

На купона, по случай 37 годишнина от раждането на бизнесмена Петко Димитров, присъстваха още цял куп светски знаменитости, за описването на което вече са изразходени около два тона печатарско мастило. Там бяха и героят на родния бокс Тервел Пулев, кръвната сестра на Азис Цеци Красимирова, Валери Божинов, Ивайла Бакалова и още много.

Съвместното присъствие на най – обсъжданата светска двойка Божинов – Лозанова напълно опроверга слуховете за раздяла между тях. Двамата демонстрираха завидна близост през цялата вечер и като се изключат моментите, в които палавата Николета се хвърляше по вратовете на чуждите мъже, нямаше нищо нередно между тях.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WS7O0SQXkUM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.