Цветанов се червил на псувните на Лейди Гага, жена му танцувала

Цветан Цветанов бил доста засрамен, когато звучали цветистите ругатни на Лейди Гага от сцената, призна самият той. Той купил три билета за концерта, за да придружат с жена си голямата си дъщеря, която била фенка на певицата.

 Хлапето било достатъчно голямо да отиде само, но родителите преценили, че трябва да са с него. Освен това фенка на певицата се оказала и съпругата му. Тя танцувала заедно с дъщеря си на песните и не е ясно от какво повече се е червил вътрешният министър, от съдържанието на концерта, или от веселото поведение на двете дами около него. Всъщност и на него му се искало да потанцува, но нямало как, казаха близки до семейството. Там и майката, и челядта си падали по Лейдито, по Мадона и всякакви скандални и нашумели поп изпълнители. Само Цветанов кротко си слушал в другата стая Веселин Маринов и по-точно една определена култова негова песен. Даже си я гледал на видео.

 Много се изхвърля с това изчервяване, коментираха ухилено хора, близки до правителството. Ако се поти и черви от думите на певицата, то при Вежди Рашидов, трябва да ходи с тапи в ушите, пошегуваха се те. Всички знаят неговия остър език и огромния арсенал от псувни, които той използва. Освен това Цецко трябва вече да е кален след тригодишната си работа и близки контакти с премиера Борисов. Запознати твърдят, че неговият език също може да се конкурира с този на Рашидов, само дето двамата не пеят на сцена, а ползват изразните средства зад кулисите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/d3f5atrYrf4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.