Ресторант в Лос Анджелис предлага отстъпка, ако си изключиш телефона

Ресторант без телефонни разговори

Нов бързо набиращ скорост ресторант в Ел Ей печели редица клиенти чрез специална отстъпка от 5 процента за всеки клиент, който си изключи мобилния телефон и го предостави на човек от персонала, докато  се храни в заведението.

Ресторантът на Марк Голд

Новото заведение се казва “ Ева“ и е собственост на Марк Голд, който твърди, че предлага примамливата отстъпка в своя ресторант, за да накара гостите на заведението си  да обърнат внимание един на друг,  а не на последното чудо на техниката.

Собственикът на уникалния ресторант в Лос Анджелис споделя още, че идеята за заслужената отстъпка му предоставили самите клиенти, тъй като все още има хора, които се чувстват некомфортно, че голяма част от заобикалящите ги не могат,  дори да се хранят без телефона си. От “ Ева“ констатират, че над 50 процента от гостите на ресторанта с охота приемат идеята на собственика и оставят телефоните си на страна,  докато хапват, а една част от тях дори благодарили лично на Марк Голд за нововъведението, защото от много време насам съумели да преоткрият отново  удоволствието от вербалната комуникация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.