И Ани Хоанг лъсна без гащи

Ани показа всичко от себе си

Гаджето на  Люси Иларинов  реши да изпробва изпитаните номера на доста по – актуалните си колежки Галена и Преслава, за да се наложи най – накрая и тя в лекия жанр.

Хубавицата се опитва да се наложи със секс провокации

По примера на двете дружки на едно от последните си участия  по случай раздаването на поп –  фолк наградите на популярно списание и Ани Хоанг лъсна без бельо.  Екзотичната хубавица  чийто последен секс скандал с Ники Китаеца  едва затихна,  побърза да се забърка в нов, за да  не затъне в  тотално забвение.

Любовницата на Люси Иларинов изглежда добре съзнава, че не блести нито с особени гласови данни, нито с кой знае какви хитове и че само добрите клипове не са достатъчни, за да спечелиш любовта на публиката, затова е решила да заложи на многократно изпитаното правило, че секса продава. Въпреки обаче очевидно доброто желание на Ани Хоанг да покаже всичко от себе си, за да предизвика интереса на медиите и гостите на светското събиране, усилията на новоизгряващата фолк дива не  впечатлиха никого и  в отчаянието си, тя реши да постне снимките от събирането, на които явно се виждат интимните й части в мрежата.

Ани иска да пробие на всяка цена!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.