МВР пусна нова снимка на камикадзето от летището в Бургас

Новата снимка

Службите разпространиха по – коректно и точно изображение на фалшивото свидетелство за управление на МПС на Жак Фелипе Мартин или камикадзето, което причини смъртта на 5- ма израелски туристи и българския шофьор на взривения  автобус миналия месец.

Фотороботът на съучасника

Вече е ясно, че мъжът от фотоса е използвал фалшива книжка за управление на кола на жител от  Мичиган, САЩ, чието име е Жак Фелипе Мартин. В тази връзка  полицията за пореден път отправи апел към всички хора, които са засекли някъде атентатора или поне считат, че са видели някой, който прилича на него да се обърнат по най – бързият възможен начин към органите на реда, защото информацията, с която разполагат може да е жизненоважна за разследването.

От МВР гарантират, че анонимността и безопасността на всички евентуални свидетели е гарантирана. Припомняме ви, че по – рано през деня МВР разпространи и фоторобот базиран на фалшивото свидетелство за управление на МПС на мъж, за когото има доказателства, че е съучастник на камикадзето, което предизвика терористичния акт на летището в Бургас на  18 юли.

 Кадри от атентата в Бургас!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.