Женските недостатъци, които мъжете обожават

Мъжете обожават жените, които си похапват

Отдавна за всички е ясно, че мъжете имат коренно различно виждане за нещата от живота от жените. Това  важи с пълна сила и за нещата, които дамите мразят в себе си,  а  мъжете  своевременно намират същите тези неща  за много секси.

Силния пол предпочита пищните дами

Последното проучване по темата сочи, че днешните представителки на нежния пол  най – много жадуват да се сбогуват с пищните си форми и да се превърнат в кльощави девойки, а всъщност много малко от мъжете се заглеждат по фините хубавици, по – голяма част от тях предпочитат дамите с някой друг излишен килограм, но знойни форми.

  Мъжете не разбират и манията на жените по големите цици, защото по – голяма част от представителите на силния пол не изпитват нужда,   половинката им да блести с едни гърди пред другите дами, а дори напротив харесват малкият добре оформен и стегнат бюст.  Над 90 процента от мъжете пък единодушно заявяват, че обожават мацките, които не се страхуват да си похапнат заедно с тях основно ястие, че и десерт, а не броят калориите на всяка изядена от тях хапка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.