Любо Ганев черпи волейболистите с Преслава и уиски

Любо Ганев

210 сантиметровият добродушен гигант Любо Ганев стяга мощен купон заради успешното представяне на нашите волейболисти по време на Олимпийските игри в Лондон. По извънредно нареждане на бившия национал, партито ще бъде уважено от фолк звездата Преслава, която ще пее в скута на всеки един от играчите.

Припомняме, че нашите се представиха на ниво по време на най – значимото спортно събитие в света. Те достигнаха до почетното четвърто място, след като загубиха борбата за бронзовите медали от тима на Италия с 3:1 гейма.

Преслава

Любо Ганев обеща на момчетата, че ще ги черпи с Преслава и много уиски още по време на надпреварата с Лондон, като с това успя да ги мотивира непосредствено преди четвъртфиналната среща с Германия, която нашите спечелиха блестящо. Той удържа на думата си и в най – кратък срок ще изпълни обещанието си, като има подготвени и още изненади.

„Всичко вече е подготвено. Аз лично се почерпих още в Лондон за успешното класиране, но отбора имаше още работа за вършене и поради това отложихме съвместния купон за България. Уискито ще е отлежало със сигурност” – коментира Ганев. В личен план той заяви, че една от най – големите му мечти е да стане дядо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Y_EyctrHnOk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.