Сергей Игнатов: Кротко, Ботев остава в учебниците!

Сергей Игнатов

Образователният министър Сергей Игнатов влезе в ролята на умиротворител и потуши зараждащото се недоволство на голяма част от населението, предизвикано от напъните на правителствените чиновници да пренапишат българската история в полза на чужди сили. За зла участ, скандалът се разрази баш посред отпуската на министъра и се наложи той лично да довтаса в София, където свика извънредна пресконференция.

Сергей Игнатов заяви уверено, че Христо Ботев все пак ще остане в учебниците и няма да се позволи поругаването на цялата нация. Той беше повече от категоричен, че решението на правителството е твърдо като гранит и нищо не е в състояние да го разколебае. Това било и личното мнение на премиера Борисов.

„Всички хора от моя екип, министър – председателят Бойко Борисов, ако не беше ангажиран и той щеше да ви каже, Христо Ботев ще остане в учебниците. Аз лично съм възмутен от това, което се пише във Фейсбук по този повод” – коментира министърът и наблегна на факта, че специално е прекъснал отпуската си.

В по – ранните часове на деня, от ВМРО оповестиха пред широката публика своето искане за незабавно разпускане на скандалната Комисия по защита от дискриминация. Тяхната инициатива беше пряко следствие от мераците на цяла банда от малки чиновничета с още по – малки душички (да пукнат дано), да изследват творчеството на поета – революционер, защото им изглеждало дискриминационно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=56XR7nDi09U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.