Мартина Огнянова била пожар в леглото

Мартина Огнянова

Осведомени интриганти от „Шоуто на Слави” разказаха, че балерината Мартина Огнянова е същински пожар по време на секс. Тя била едно от най – разкрепостените момичета на България и въобще не се притеснявала да изпробва всичките възможни хватки на любовта.

При всяка поредна сесия, Мартина се проявявала като страхотна професионалистка и в интимните ласки, като се раздавала все едно й е за последно. На практика, нямало нещо на което да откаже, стига да е във форма или да не е ядосана.

Слави и балерините

Според клюкарите, слуховете за пантерата на Слави били разпространявани от бившия й ухажор Борис Солтарийски, който все още не можел да преглътне, че е зарязан заради шефа си. Особено когато си пийнел две – три чашки ракия, Борката започвал да разказва спомените си с най – малки подробности.

Естествено, хората веднага се погрижили разказите му да станат достояние и на големия Слави, който на секундата наченал собствено разследване по случая. Солтарийски не след дълго бил привикан за пореден разговор в кабинета, на който Трифонов му наредил да спре с плещенето пред хората. Той обявил, че каквото е било е било и сега с Мартина най – вероятно са пред сватба.

„Най – вероятно ще се оженят. Тя е страшно амбициозна и като си науми нещо няма спиране. Сигурни сме, че не след дълго Слави ще й легне, защото и той навлезе във възраст, а жените като нея се броят на пръсти” – коментират близки до гологлавия водещ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ce-p0SnigNE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Пожар в леглото има и когато лежиш от трипер в болницата идиот!:))
    Аман от лъскачи на бастуни!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.