ШОК! Пуснаха на свобода програмиста, клал четирима с три ножа!

Кървав нож

Необяснимо, но факт. 38 годишният програмист от Бургас Божидар Каракашев, който закла четирима с три ножа при битов инцидент, бе  пуснат на свобода, след като остана в ареста само 24 часа. От полицията съобщават, че мярката му е променена, защото от прокуратурата не поискали удължаване на времето за задържане.

Освен това, на Божидар все още не е повдигнато обвинение, а вчера той се е явявал пред следствените за пореден разпит. Хората от неговия квартал обаче са настръхнали и сериозно недоумяват кой и защо го е пуснал на свобода, след като стана главен инициатор на кървавия екшън и надупчи няколко души.

Божидар Каракашев

Припомняме, че преди ден Божидар се прибирал с личния си автомобил и докато паркирал пред блока, без да иска чукнал друга кола. След като очевидци му направили забележка той направо побеснял и буквално изтичал до своя апартамент. От терасата хвърлил ютия по хората, а след това се върнал въоръжен с три ножа и започнал да реже гумите на автомобилите. После се прехвърлил и към гражданите, като при атаката му най – сериозно пострада младежът Тони Узунов, който претърпя операция в хирургията.

На агресора ще бъде направена пълна психиатрична експертиза, от която трябва да стане ясно какво е било състоянието му по време на атаката. Взетата кръвна проба доказала наличие на 1. 9 промила алкохол, а тестът за наркотици е показал наричие на метадон. Според запознати, лечение с метадон се прилага при зависими от хероин.

Бургас: Най – романтичното място в България!

http://www.youtube.com/watch?v=vB7wQYItle0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.