Черната Златка се изпружи на фото след секс

Черната Златка публикува своя снимка след явно страстен секс. Фотото веднага врзиви социалната мрежа с коментари от всякакъв тип. Досега Златка беше използвала всички трикове, с бански, без бански, с гръм, без грим, с бикини, по монокини, но не се беше сетила да се снима след бурна нощ.

Тя пак е без грим, но кой ти гледа това. Позата й е на задоволена жена, изпъната като котка, след като се е отдавала на бурни удоволствия. Тялото излъчва задоволеност, сластна нега и още желание. Фриволно чаршафче покрива само слабините й.„Май някой яко е палувал“-коментира очевидното заблян фен. „Имало е забележителни креватни изпълнения“ – блести с хумор друг. „Ами не съм сама на морето“ – отговаря веднага красавицата и напомня дори на абсолютните дебили, че няма как да е сама, защото някой трябва и да стои зад фотоапарата. Иначе тази снимка нямаше как да стане.

Тя наистина е с някой на морето, но все още го крие. Явно този някой е много специален, или е от тези, които непременно трябва да бъдат крити, за да не ги напердашат жените им. Засега цял месец плейметката мълчи и не казва с кого е на Какао бийч. Не, че някой се интересува, освен вманячени фенове, които нямат личен живот и гледат само чуждия. Своебразна класация показва, че двете най-жадуващи за внимание жени в България са Златка и Николета. Те непрекъснато пълнят интернет пространството със свои снимки и всеки ден докладват как са, за да не изпуснат случайно и капчица от хорското внимание. За обикновените българи обаче ще бъде наистина интересно, ако видят Златка с мотика да копае пипера, а Николета да мете двора. Ето това ще е сензация!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.