Вижте бебето на Милен Цветков!

Милен Цветков, Ивета и Боян

За разлика от стръвницата Николета Лозанова, която и в момента продължава да крие лицето на своето бебе Никол, тв водещият Милен Цветков показа своето новородено момченце секунди, след като бе изписано от родилното отделение в София.

Това стана днес около обяд, а малкият наследник на популярния телевизионер се казва Боян и се роди на 7 август, 53 сантиметра висок и с тегло от три килограма и петдесет грама. За щастие на всички, бебенцетои майка му Ивета са в прекрасна форма, а малкият вече напъва да яде по десет пъти на ден.

Милен Цветков и Боян

Милен Цветков отбеляза щастливото събитие в компанията на роднини и близки приятели, които бяха поканени в акушеро – гинекологичното отделение, за да посрещнат малкото сладунче. Учтиво почерпен беше и лекарският екип, извършил раждането, начело с командващия лекар д-р Мая Василева.

Водещият се бе постарал да организира тържествено изписване на Боян, но въпреки сериозността на ситуацията Цветков не се сдържа и гушна бебето. Той подчерта, че в момента е изключително щастлив и се радва да сподели своята радост с близките си хора.

Виж видео с Милен Цветков:

http://www.youtube.com/watch?v=4N9QEZzU9LA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.