Обучават камериерки да се борят с терористи

Камериерки  в Слънчев бряг и Златни пясъци минали бърз курс по разпознаване на терористи, съобщи една от обучаваните. Те били инструктирани как да откриват съмнителни лица и после да докладват за тях.

 Понеже те единствено имали ежедневен достъп до стаите им, били най-подходящи за агенти на антитерористите. Част от инструктажа гласял следното: Лицето е съмнително, ако има две шофьорски книжки, или два паспорта. Тогава те веднага трябвало да сигнализират. Ако крие перука в шкафчето си. Ако има оръжие, поставено на скришно място. Ако в стаята се търкалят кабели и жички. Ако мъж е пристигнал на почивка с прекалено много гримове и козметика. Ако държи стаята си изрядно чиста и пътува със съмнително малко багаж. Ако нощем през балкона му се прехвърля мъж, а не жена. Ако си носи транзистор или някакъв друг уред, при положение, че в стаята има телевизор с развлекателни програми. Ако не ходи на плаж, а предимно стои в стаята си. Ако си поръчва храна там, или е складирало сухоежбина, за да не излиза често навън. Ако не се напива, не ходи по дискотеки, не влачи със себе си проститутки, също е съмнително поведение.

Вниманието на камериерките трябвало да се насочи предимно към мъжете, наели сами стая и за разлика от другите се държат прекалено прилично и дисциплинирано. В резултат на мерките няколко хомосексуалисти с пищни перуки вече били проверени от полицаите. Камериерките съвестно си вършели работата и досега докладвали за мъж, които носел чифтове от различни обувки, мъж, който имал рокля в гардероба, турист с три мобилни телефона, курортист, който хванал разстройство и три дни не излязъл от стаята си с молба да не го безпокоят, а един, който си забравил пакет с подаръка за жена си, станал повод стаята му да бъде претърсена до последното ъгълче, а подаръкът конфискуван и изследван в лаборатория.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/R1Ynl7gYPZw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.