Обрат в делото: Чеци остава в затвора!

Николай Русинов - Чеци

Пореден шок преживяха близките на зверски убитата Яна Кръстева, след заседанието на Апелативния съд в София днес. Магистратите от по – висшата инстанция взеха решение да оставят убиеца Николай Русинов зад решетките и отмениха постановлението за освобождаване, издадено от съдия Мариян Марков преди няколко дни.

Припомняме, че магистрарът от СГС реши съвсем изненадващо за всички, да пусне единственият заподозрян и обвиняем, срещу гаранция в размер на 15 бона. Неговата инициатива обаче бе отменена по категоричен начин и Чеци остана в ареста.

Случаят "Яна Кръстева" става все по-заплетен

Марков обоснова решението си като заяви, че уликите срещу Русинов са сериозно разколебани, защото от прокуратурата така и не предоставили никакви нови доказателства през последните три месеца. Освен космите на убиеца, по тялото на Яна имало и такива от друг човек, който към момента е неизвестен. Накрая Марков нападна журналистите, че неправилно са изтълкували мотивите му и са писали през пръсти.

Междувременно в страната плъзнаха упорити слухове, че прикритата идея за освобождаването на Чеци е да му се даде възможност да офейка в ЮАР. Някои дори писаха, че вече си е уредил да се измъкне чрез канала, по който офейкаха знаменитите мафиоти от Дупница братя Галеви.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.