Черната Златка болна от анорексия?

Ужасяващи нови снимки пусна в мрежата Черната Златка. На тях тя изглежда видимо отслабнала, ръцете и краката й са като клечки, коремчето й се е залепило на гърба, а лицето й има измъчен вид. Снимана и без грим, тя прилича направо на болна.

Фенове веднага се загрижиха и попитаха какво й има. Свалянето на килограми се отразява на всеки човек и той изглежда депресиран и измъчен. Според някои Златка отново е започнала драстична диета, защото за моделите всеки излишен грам е повод за паника. Тя е използвала естественото отслабване под слънчевите лъчи, естествената сауна, която в момента представлява плажът и ги е комбинирала с диета.

Това е най-опасното съчетание, коментираха лекари. Диети не се правят през горещините, защото организмът се обезводнява, изморява се да се бори с тях и малко му трябва да отиде в другата крайност. Златка вече имаше едно злополучно приключение с диета. След като цял месец нагъва само салата от марули, тя пътьом се озова в Пловдивската болница с колики и тежко стомашно неразположение,което премина в преплитане на червата. Там остана няколко дни на системи и обеща да се храни редовно. Редовното хранене обаче й докара коремче и тлъстинки и зложелатели започнаха да обсъждат тялото й. Суетната плеймейтка, която се депресира от една крива дума, казана по неин адрес, явно не понесе закачките за коремчето и пак го удари на вода и зелена салата или на някоя друга дивотия. Спри! – предупреждават я феновете. Сред тях има и лекар, който съвсем сериозно я съветва да се храни, защото подобни диети прерастват в психически отклонения и анорексия, а тя вече се лекува много трудно.

 ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.