Константин си кара колата с 300 км/ч

Константин

Чалга певецът Константин кара  свръхмощния си „Nissan GTR” с повече от 300 километра в час и едва не се пребил, издадоха негови близки, пред които се похвалил самият той. Това станало при гонка на автомагистрала „Тракия”, в която Коце се захапал с „Ферари” и „Порше”.

Според слуховете, за щастие до инцидент не се стигнало, но все пак случаят не се разминал без последствия. Понеже Константин натискал до край педала на газта, колата гълтала страшно много гориво и бензинът му взел та свършил посред магистралата. Преди да тръгне от морето за София, разсеяният певец просто забравил да напълни резервоара.

Константин

Коце успял да излезе от нелепата ситуация благодарение на свои авери, които се придвижвали заедно с него по пътя към столицата. Те били останали далеч зад него, но той им се обадил и приятелите спрели на първата бензиностанция, където напълнили цяла туба с гориво.

Самият Константин обаче категорично отрекъл тези версии и заявил, че не може да кара толкова бързо, защото ще се претрепе.

„Аз веднъж вдигнах 150 километра на магистралата и за малко щях да целуна мантинелата. Оттогава не превишавам позволените скорости, защото учени хора са ги измислили. Вярно е, че колата ми може да се движи много по – бързо, но аз просто не смея” – коментирал развеселен Константин.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rRoE3Ca0qp4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.