Наталия Симеонова спря да се храни

Наталия отказа храната

Феята на любовта може от известно време и да не е на малкия екран, но определено не е изгубила своята борбеност поне по отношение на нейната вечна битка  с килограмите, която в последните няколко години тя осезаемо губеше.

Амбицията за нула време заби нож в гърба на Маги

Водещата която за нула време прежали  приятелството си с Маги Халваджиян, за да успее да се уреди с ново сладникаво шоу по Би Ти Ви,  не яде нищо, защото иска да свали цели 20 килограма. Наталия Симеонова била шокирана от последните сравнения по неин адрес със застаряващата руска звезда Алла Пугачова и затова се е подложила на зверски глад, за да блесне през новия тв сезон с изцяло подновена и вталена визия.

Бившата половинка на Денис Ризов, с който водещата има и момиченце Виктория,  била твърдо решена да спечели зрителския интерес за новото си сладникаво предаване, което се очаква да тръгне на есен по Би Ти Ви и ще се нарича “ На крилете на любовта“ и по тази причина не само е спряла да яде, но и е започнала активно да спортува, защото съзнавала, че добрата визия печели до голяма степен интереса на широката аудитория.

Наталия Симеонова е готова на всичко за кариерата си!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.