Ужас! Полудяваме в жегите

Бум на неврози

Масово хората изпадат в хистерии и неврози, алармират лекари. Само за миналия месец в морската ни столица 122 души са потърси спешна помощ заради нервен срив. Медиците разясняват, че масовата вълна на хора с хистерии се дължи на нечовешките жеги, които буквално унищожават психичното ни здраве.

Лекарите съветват още при първите симптоми на хистерия да потърсите помощ

По – лошото обаче е, че горещините ще продължат да върлуват и през този месец с пълна сила. Само днес бяха измерени няколко температурни рекорда в различни точки от територията на страната ни, а за изминалите 3 дни 12 човека са постъпили за лечение във Варна с пристъпи на нервни кризи.

Психиатри констатират, че жегите влияят пагубно и на пациентите, които по принцип страдат от различни видове шизофрении и неврози. Доказателство за този факт е, че за изминалия месец 35 шизофреници са имали пристъпи, а за началото на този месец вече са регистрирани 7 случая само в морската столица. Медиците уточняват, че първите симптоми на коварните хистерии и неврози са прилошаване, изтръпване на крайници и ниско кръвно налягане.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.