Мариана Попова се продаде на Слави за жълти стотинки

Срещу скромен хонорар Мариана Попова отново ще е под шефството на Слави Трифонов, който ще бъде продуцент и на втория сезон на „Гласът на България“ по Би Ти Ви. Хора от екипа издадоха, че тя се е навила да участва и да тренира младите таланти за много по-малка сума от предния сезон.

Причината била, че в момента никой не тича на концертите й, в България гастролират величини от ранга на Лейди Гага, или Дженифър Лопес, или Веско Маринов тича из страната, спонсориран от организации с дебели портфейли. Даже чалга изпълнителите се оплакват, че клубовете са се опразнили заради забраната за пушене и пеят само край морето на открито, но се плашат какво ги чака през зимата, когато в клубовете няма да стъпва никой. Дори да не е много добре платена, Мариана ще има сигурна работа няколко месеца във формата.

Поп звездата е в криза, като всички нейни колеги, даже не планира и нов албум, защото за него няма средства. Паметливи си спомнят, че при първото издание на формата, тя беше временно на нож с Дългия заради ниските хонорари, но сега се е кротнала и е приела далеч по-ниската оферта. Още не е ясно кои ще са другите трима, които ще бъдат едновременно и жури, и ментори В звездните среди се шушука, че Кирил Маричков не би изгубил толкова много време за малко пари. Същото ще направи и Миро, а Ивана би се съгласила, но не заради парите, а заради славата. Но това пък ще зависи от участията й по концерти. Тя все още се харчи и има много фенове за разлика от колежката си, която е талантлива, но не е избрала толкова популярен жанр.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=A07epmsaDqQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.