Намериха двойник на камикадзето в Германия

Камикадзето от Бургас

Според последните слухове от родното разузнаване, немските служби са намерили двойник на камикадзето от Сарафово, който претрепа шест души при самоубийствения атентат. Информацията не потвърдена официално, но запознати споделят, че вероятността да доведе до нова насока в разследването е много голяма.

Мистериозният двойник е бил с немски паспорт и е заснетна едно от летищата в България преди анентата. Той се е движил заедно с други туристи, а според очевидци той бил почти точно копие на атентатора.

Камикадзето от Бургас

Тъй като все още няма никаква яснота откъде терористът се е намъкнал в България и колко време е престоял тук преди да гръмне бомбата, разследващите работят по няколко различни версии.

В момента все още се проверяват няколко възможни страни, откъдето самоубиецът може да е пристигнал, а една от тях действително е Германия. Поради тази вероятност, вниманието на спецслужбите било сериозно ангажирано с двойника. Неговата самоличност обаче била вече установена и категорично се доказало, че той няма никаква връзка с трагедията.

Истинският убиец е прикрил следите си по отличен начин. Според сведения на разследващи полицаи, той умишлено е замаскирал следите си и нарочно е подхвърлил своята втора фалшива лична карта някъде, за да заблуди службите. Не е засечен и никакъв негов разговор по мобилен телефон. Намерената преди време сим карта, за която се предполагаше, че е негова се оказа на друг човек, след като специалистите успяха да възстановят чипа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HQCqp7zj5gc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.