Карбовски запознал Катрин Вачева с Алексей Петров

Скандалната моделка Катрин Вачева се запознала с Алексей Петров в кулоарите преди предаване на Мартин Карбовки. Това споделя тя в много лично интервю. Преди това бях чела какво ли не за себе си и Алексей. Че бил колега на баща ми, че буквално ме осиновил след смъртта му, че ми платил образованието във Франция и че ми купил силиконов бюст.

Аз във Франция не съм учила, а в УНСС, силиконовия бюст ми подари мое гадже, а Алексей Петров изобщо не бях виждала. Затова и толкова ме заболя, като научих, че той има бардак с момичета на повикване, а аз съм била едно от тях. Помолих Карбовски да остана след предаването и да ме запознае с този мой известен на всички благодетел, разказва Катрин. Той се съгласи, но в това време по-рано от предвиденото в предварителното студио пристигна Алексей Петров, погледна ме безразлично и започна да се съветва нещо с пиарката си. Аз не издържах, приближих се към нея и й обясних ситуацията. Тя му прошепна нещо. Тогава той вдигна поглед, загледа се в мен и каза :“Много ми е приятно, че съм бил покровителят на това хубаво момиче“. Карбовски се ядоса, че не е взел камерата да снима този момент, в който Петров ме гледаше като една от многото случайно срещани жени в студята.

Така Катрин отрече не само близкото си познанство с бившата барета, но и многото слухове, които са въртят покрай самата нея. Аз съм модел, аз съм красива и всичко това съм извоювала сама. Дразня се, че някой ме бил покровителствал, а друг ми купувал титлите. В днешно време всяко второ момиче си прави само снимки и се представя за модел. А аз съм извървяла дълъг път, печеля много и не ми трябват пари от някакъв си бардак, в който ме спрягат, обясни дългокраката манекенка. Т обаче се забърка в много сериозен скандал, когато приятелят й – футболистът Орлин Орлинов я преби и почти я обезобрази, счупвайки й носа. Оттогава тя води дела срещу него, но съдът все още не се е произнесъл.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ND1ISsZzjmI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. бе ква е тая гнусотия дет сте я сложили ? на всичко отгоре се е провъзгласила за „хубаво момиче“бааааааахти…получих уплах

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.