Виктория Терзийска лъсна в американско списание

Вики на корицата на американското списание

Вокалистката на “ Мастило“ огря корицата за този месец на американско списание за новоизлюпени модели NLM. Красивата и сексапилна певица Виктория Терзийска заяви, че от американското издание сами са проявили интерес към нейната особа, тъй като са се впечатлили от формите и цялостното й излъчване, с което се сблъскали покрай популярните клипове на “ Мастило“ в интернет.

Вики с гаджето си

Вики твърди, че не знае как, но издателите на чуждото списание някак си са намерили кординатите й и са я помолили да им прати свои снимки, защото проявяват интерес към визията й.

Свързаната доскоро с Коко Динев изпълнителка пък не изгубила никакво време и сама споделя, че  е избрала възможно най – сполучливите си и горещи кадри и моментално ги пратила на чуждото издание. Завистниците пък побързаха да констатират, че навярно вокалистката на “ Мастило“ е научила, че американското списание дава поле на изява на изгряващи моделки и сексапилни звезди,  и сама се е свързала с чуждата медия, за да предложи себе си за тяхно лице и да си направи евтина реклама на техен гръб.

Вики лъсна на корицата на американско издание! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.