Христо Стоичков: Боби Михайлов само щрака с пръсти, нямат го за жив в УЕФА

Христо Стоичков

Легендарният български футболист и кавгаджия Христо Стоичков, заформи поредния скандал с централата на БФС. На пресконференция на „Литекс”, той наплю до безобразие настоящия президент на футболния съюз Боби Михайлов и заяви, че е пълен безхаберник и пройдоха.

Според тежкото мнение на Камата, виновник за всички бедина родния футбол е именно Михайлов, който непрекъснато показвал, че въобще не му пука за играта и въобще за това, което се случва у нас. Благодарение на некадърното му управление, сред отборите царял пълен хаос и момчетата заприличали повече на леки жени, отколкото на спортисти.

Боби Михайлов

„Това е пълно безхаберие и подигравка с футбола. Него (Боби) го вълнува само да щрака с пръсти, никой не знае дали ще му дават мача по телевизията или не. Има отбори, на които се налага да преминават по 500 километра за дадената среща и нито хотелите са им запазени, нито знаят къде и как ще играят, чудо!” – коментира Стоичков.

Той подложи на съмнение и позициите на Михайлов в УЕФА, с които последният винаги се е хвалел. Според него съвсем не било достатъчно да се облечеш в костюм и да се хвалиш, че си приятел на Мишел Платини или на някой друг, за да става нещо от теб. Тези работи в нормалните държави въобще не минавали и в УЕФА никой не броял Михайлов за жив.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=evEnF3Ai-lQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Легендарният български футболист и кавгаджия Христо Стоичков, заформи поредния скандал с централата на БФС. На пресконференция на „Литекс”, той наплю до безобразие настоящия президент на футболния съюз Боби Михайлов и заяви, че е пълен безхаберник и пройдоха.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.