Манекенката Деси: Арестуваха Мишо, защото ни завиждат

Манекенката Деси Зидарова заяви днес, че някой иска да съсипе брака й и живота й, защото й завижда. Така тя коментира ареста на третия си съпруг Михаил Маджов, два дни след задържането му. Въпреки, че е присъствала и на обиска и на ареста и е видла кокаина с очите си, красивата манекенка не може да повярва, че мъжът й е наркопласьор и то от големите.

 Аз заставам до него плътно и ще го подкрепям – заяви Деси, но не можа да обясни какво прави дрогата в резервната гума на колата им. Тя отрече и че децата й са използвани за прикритие на пренасянето на пратката, защото той ги обичал като свои. Аргументът й малко куца, защото дори да ги обича като свои, той не рискува живота им, а просто ги качва в кола, в която има хероин, разсъждават в социалната мрежа. Макар че има и известен риск, ако конкуренцията е научила за операцията и е решила да си разчисти сметките с Михаил точно сега. При такива акции никой не знае в минираната кола ще се качат ли деца, или не. Деси обаче е твърда, че съпругът й арестуван по грешка и някой друг трябва да бъде обвинен за подхвърлянето на дрогата. Кой е този, които ще рискува хероин за хиляди левове, в името на злобата към семейството й, тя не посочи.

Не коментира и предишния арест на Мишо и намирането на 5 грама кокаин в дома им. В момента Маджов е в ареста и не е пуснат под гаранция, защото вече има една платена и то след арест за същото деяние. Съпругата му е сломена и търси връзки да го освободи. Интервюто й през медиите, че някой ги мрази и иска да им причини зло, не хвана дикиш дори пред приятелите им, които запазиха учтиво мълчание. Маджов бе арестуван преди два дни на магистрала „Тракия“ с 500 грама хероин, които били скрити в резервната гума на колата им. Арестът стана пред жена му и трите им деца, които пътуваха с него в колата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FARInTHOr-4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.