Потрес! „Наглите“ получават заплата в затвора!

Наглите

Колкото и невероятно да звучи, осъдените за жестоките отвличания на богати бизнесмени бандити от „Наглите”, вече получават държавни заплати в размер на 290 лева месечно, издадоха запознати. Според тях Прокопи Културиста, Любо Гребеца и Данчо Релето, които в момента са на топло в Софийския затвор, са започнали незаконно работа, докато очакват втора съдебна инстанция.

Тримата осъдени за зверските отвличания, са започнали да работят в затворническия цехза производство на ПВЦ дограма, а назначенията им били подписани лично от началника на дранголника Петър Кръстев.

Наглите
Групата на "Наглите"

Според запознати юристи, имало е доста голямо желание от определени страни, да се намери малка пролука в законовите разпоредби, която да даде възможност на жестоките бандити да се трудят, за да намалят присъдите си. Адвокатите допълват, че според изискванията на закона, право на труд имат само тези, които са осъдени окончателно и нямат право да обжалват присъдите си.

Припомняме, че Културиста, Релето и Гребеца бяха натикани на топло за по 18 години заради отвличанията, но присъдата бе произнесена само от първа инстанция – Софийският градски съд. Тепърва ще се чака процесът да започне отново и в Апелативния съд.

По мнението на хора от системата, да започнат работа на бандитите са помогнали корумпирани надзиратели. Това на практика ще позволи на насилниците да излязат предсрочно от пандиза, където два работни дни се смятат за три излежани. Освен това, държавата отпуска и по 290 лева на месец заплата на всички, които полагат труд зад решетките.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4g7c5u-L6cI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.