Митьо Пищова на легло, праща СМС-и „Сбогом!“

Митьо Пищова е постоянно в леглото, притесняват се близките му. Той не обърнал внимание на бронхита си и се сдобил с доста тежка пневмония. Лекарите едва го накарали да легне в болницата, но там той се превърнал в послушен пациент, след като разбрал, че не може да диша и все му липсва въздуха.

В свободното си от системи и други процедури време, бохемът пишел жални СМС-и на всички свои приятели, бивши и настоящи любовници, дами на сърцето и де на кого се сети. На мъжете пращал „Брат, умирам“, а на дамите заменял брата със „сестро“ и мятал същото съдържание. Той даже дотолкова се вживял в ролята си на умиращ лебед, че започнал да обсъжда с приятелите си какво погребение иска и колко броя блондинки да присъстват на него. В интерес на истината пневмонията наистина била тежка, затрудненията с дишането дълги, появили се астматични пристъпи и пацентът сериозно се изплашил. Той не можел да става от леглото без чужда помощ, а медицински сестри и роднини бдели над него като орлици.

Научавайки новината, от всички краища на страната се завтурнали манекенки на свиждане. Те носели на любимеца си бонбони, плодове, лакомства и се мъчели да го ободрят. Видът им осеферил донякъде светския лъв и той решил, че ще живее. Обадил се на приятелите си да отложат подготовката на погребението и даже вече правел опити да става сам от леглото, но още му било трудно.

От болницата вече го изписали, но и вкъщи Пищова се чувствал като изцеден лимон и лежал през повечето време. Той разказва за мъките си на всеки, който пожелае да го слуша, но спестява един сериозен съвет на лекарите. Те му казали, че трябва да намали прекрасното си тяло поне с 20 килограма, защото при сегашната си фигура пречи и на сърцето си да работи нормално, не само на дробовете. Само че никой не може да си представи гледката – Митьо Пищова на диета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/STZF8GlK2Co

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.