Милко Калайджиев: Гаджето на Преслава не е Жоро Бирмата!

Милко Калайджиев

Чаровният мустакатко Милко Калайджиев заявил категорично пред негови приятели – журналисти, че гаджето на Преслава не е Жоро Бирмата, а още по – малко някакъв си Цуни от Плевен. Той познавал въпросния младеж и истински го харесвал, защото бил винаги приветлив и усмихнат.

„Стига сте писали измислици, гаджето на Преславае съвсем различен човек. Тя обаче иска да си запази тази част от своя живот и въобще няма намерения да разкрива кой е този младеж. Само ще ви кажа, че това в никакъв случай Жоро Бирмата или Цуни от Плевен. Тези двамата са просто поредните лирични герои на журналистите” – казал Милко.

Милко и Преслава

Фамозният поп – фолк изпълнител от Свиленград уточнил, че под думата „младеж” съвсем не разбирал някое голобрадо келеме, дето още чака майка си да му обърше цифките. Напротив, ставало въпрос за надежден и сериозен човек, който обаче бил доста по – млад от самия Милко.

Калайджиев бил категоричен, че Преслава съвсем не се е възгордяла от огромния си успех и продължавала да цени хората, които са и помогнали някога. Той припомни изявлението на певицата отпреди време, когато самата Преслава разкри, че в портмонето си носи негова снимка, защото помни кой е човекът, помогнал й да се издигне.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=sUvpi7ixYnw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.