Астън Вила: Стилиян Петров победи левкемията!

Стилиян Петров

От официалния сайт на ФК Астън Вила потвърдиха информацията, че капитанът на националния отбор по футбол Стилиян Петров е победил в битката с левкемията. Според информация от онлайн изданието Стенли вече е в ремисия, което на практика значи, че болестта е овладяна.

„За нас няма по – голямо удоволствие от това да съобщим, че Стилиян вече е в ремисия. Той самият би искал да се възползва от възможносттаи да благодари от цялото си сърце на всички специалисти, които се погрижиха за него, след като му поставиха тежката диагноза за левкемия в много остра форма” – пишат в сайта на клуба.

Стилиян Петров

Обръщението на Стенли обаче не свършва дотук. Той изказва горещите си благодарности и към всички своите съотборници, към феновете на Астън Вила и към всички хора, които го подкрепиха при научаването на ужасната истина.

„Стан държи да знаете, че вашето съчувствие му даде огромна сила при борбата в този изключително тежък момент. Битката обаче още не е приключила и за съжаление ще продължи с дни, седмици и месеци. Най – важното е, че той остава уверен в силата си и изходът от своя кръстоносен поход”

Припомняме, че преди четири месеца, на Стилиян Петров бе поставена диагноза остра форма на левкемия, а новината натъжи десетки хиляди негови почитатели от България и Англия. Стенли се подложи на изключително тежки процедури с химиотерапия, за да успее в борбата си с болестта.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MgXTCbVpIoo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.