Ужас! Заляха члена на работник с киселина

40-годишен мъж ще остане импотентен завинаги след варварски инцидент в тоалетната. Кезим Сюлейман влязъл почерпен в кръчмата в Бата, където минавали на връщане за вкъщи всички строителни работници, които размахват кирки на морето.

Те имали повод, защото получили добри заплати. Влязох в тоалетната по малка нужда, събух си панталона и тогава вътре нахлуха собственичката на кръчмата и помощничката й. Те държаха кофа с вода и я плиснаха върху слабините ми, като се смееха. Помислих, че си правят лоша шега, разказва пострадалият. Няколко минути по-късно усетих адска болка и парене в слабините.

 Излязох като обезумял и се съблякох гол, но болката ставаше още по-силна. На пейка пред кръчмата го намерила извиканата от колегите му линейка. Тя го откарала в Бургас, но като видяли състоянието му, лекарите го препратили във Варна. В момента Кезим е още в болницата. Напълно са изгорени членът му, тестисите, краката до коляното са с огромни мехури, а единият е изгорен до стъпалото. Полицията е прикрила случая и го разказали местни хора. Кръчмата е в къщата на кмета на село Бата, а главна кръчмарка е жена му. Тя и помощничката й твърдят, че не са влизали в тоалетната. Даже казва, че не помни да е влизал този клиент вътре в заведението. Минават много хора, не мога да запомня всичките, оправдала се тя. Странното е, че не е запомнила и виещата линейка, която дошла да вземе изгорения. Цялото село шушука за случая, но никой нищо не смее да каже.

Кметската булка била известна жена, не дръзвали да говорят за нея. Повечето твърдели, че извършителката е Радостина Ковачева от дома за изоставени деца с психични отклонения. Момичето е с 80 процента невменяемост и според специалисти не може да замисли такова гнусно престъпление, защото не знае какво е киселина, как действа тя, нито пък да уцели с кофата точното място. Потърпевшият е категоричен, че не е виждал Радостина, а в тоалетната е влязла жената на кмета с помощничката. Над случая е сложен политически чадър и никой не иска да узнае истината. Или не му отърва.

http://youtu.be/Mf2qpriiOeI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.