Откраднаха гащите на колоездач-олимпиец в петзвезден хотел

Тежка е короната на славата. Тя може да те остави без всичко, включително и без гащи, както стана с новата звезда на Великобритания Брадли Уигинс. Колоездачът неочаквано за феновете спечели „Тур дьо Франс“ преди две седмици, а след това се втурна да атакува олимпийското злато.

 Мъже и жени буквално полудяха по него и той се събуди след обиколката на Франция герой. Не особено известният дотогава Брадли се прибрал в хотела с след тежък тур от състезание и влязъл в сауната да отмори напрегнатите си мускули. Когато излязъл, установил, че шортите му са изчезнали и трябва да се прибере в стаята си гол. Той силно се изненадал, а после поискал да му донесат хавлия, за да поприкрие това онова. Колоездачът, който спечели най-много олимпийски медали за Англия в началото се ядосал, защото шортите са част от екипа му, после се смутил, защото били потни от състезанието и току що ги свалил, накрая го избило на смях. Дано крадецът не е фетишист и да не е заровил нос в потните ми гащи, казал той.

От хотела недоумяват как се е случило всичко, тъй като петте звезди му осигуряват сигурна охрана и досега оттам никой нищичко не бил крал. В момента се правят облози къде са гащите на Брадли. Вероятностите са фенът да ги е запазил за себе си и да ги носи на състезанията, или да ги продаде в мрежата за баснословна сума. В момента шортите на олимпиеца имат изключителна стойност за маняците и могат да се продадат за над 10000 лири. Феновете му пък вече ходели на ъстезанията с фаршиви бакембарди, наподобяващи неговите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8nMK5eaAG0k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.