Край с терора на шумните реклами, които поразяват слуха на децата ни

Край с терора на рекламния блок

Най – накрая се вижда края на терора, на който всекидневно ни подлагат всички медии с ужасяващо шумните реклами. През новия сезон СЕМ ще се заеме с гръмките и буквално пронизващи децибели, които се носят от телевизорите ни по време на и без друго досадните за масата хора реклами.

Пронизващият звук от рекламите е опасен за детския слух

Комисията ще се заеме с тероризиращият звук, който буквално продънва тъпанчетата на потребителите по време на рекламния блок заради 150 – те жалби по този повод постъпили в СЕМ. ОТ СЕМ увериха, че не само ще заседават по наболелия проблем на потребителите, но и съвсем естествено ще вземат мерки срещу гръмкия звук на рекламите, защото е логично техните децибели да са еднакви с основния фон на медиите.

Междувременно депутатката от ГЕРБ Даниела Петрова заяви, че е редно комисията да направи нещо и по отношение на ужасяващо дългия рекламен блок. Медиците пък констатираха, че не е нормално към днешна дата по телевизията да се излъчват филми с лошо качество на звука, които на практика едва се чуват от потребителите, дори когато те увеличат максимално приемниците си  и след това рязко децибелите да се повишават на рекламите, защото това вреди и поразява в най –  голяма степен слуха на децата ни.

Край с пронизващия звук от телевизора по време на рекламите!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.