Еврика! Възстановиха лицето на терориста от летището в Бургас

Това е образът на терориста

Най – накрая с помощта на иновативните технологични ресурси и разкритите данни за камикадзето спец полицаите съумяха да възстановят реалният профил на атентатора, който уби 6 души, като изключим него на летище “ Срафово“ в Бургас на 18 миналия месец.

Снимки на атентатора преди взрива

Това обявиха днес от пресцентъра на МВР, като разясниха, че разпространяват снимката на камикадзето, което предизвика терористичния акт у нас срещу израелските граждани, които традиционно почиват в България с надеждата хора, които са го виждали или разполагат с някаква информация за него да се обърнат към органите на реда. Вътрешният министър пък заяви, че снимката е била разпратена към чуждите служби на реда още вчера, за да могат и те да вземат адекватни мерки и да спомогнат жизненоважното за страната ни разследване. Цветан Цветанов разясни още, че разпространеният фото робот на камикадзето отговаря на от 95 до абсолютните 100 процента на неговия реален облик.

Към момента вече е ясно, че преди да извърши чудовищният акт атентаторът е прекарал в България точно 20 дни и със сигурност е пренасял бомбата, която се взриви в раницата си и в момента на взрива тя е била на гърба му, а не в багажното отделение, заяви още вътрешният министър.

Кадри с камикадзето преди взрива!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.