Мис Крокодил не иска деца

Антония Петрова и мъжа й

Скандалната мис България Антония Петрова не ще и да чува за деца. Въпреки че от няколко месеца русата манекенка е омъжена за бияча си руския богаташ Александър Бередин, Антония Петрова нямала никакво намерение в близко бъдеще да става майка и да си стои у дома,  за  да дундурка бебе.

Фигурата, която Антония не иска да разваля с бременност

Мис Крокодил считала, че една евентуална бременност ще се отрази пагубно върху фигурата й следователно участията й и славата й. По повод това й изказване пък светските хроникьори побързаха да отбележат, че всъщност и към днешна дата тялото й не изглежда, кой знае колко добре и това си пролича съвсем на скоро с папарашките  й снимки от морето, които лъсната в нета, така че оправданието й не е особено правдоподобно.

Запознати пък издават, че съпругът й нямал търпение да стане татко и непрекъснато увещавал кариеристката да се жертва и да го дари с дете. Антония Петрова обаче била непреклонна и не искала заради едно според нея ранно майчинство да издаде на младите кандидатки за слава доброто си според нея място в шоу бизнеса и модния бранш.

Скандалната миска не иска бебе!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.