Венета Райкова се фука колко красива и богата е

Венета позира пред новото си жилище
Венета пъчи цици на плажа

Позастаряващата водеща на  все по – слабо гледаното “ Горещо“ по Нова тв или избива комплекси,  или наистина се е взела за голямата  работа. Всъщност Венета Райкова от край време има свръх голямо самочувствие за себе си, но в последно време то май прерасна в космично.

Съпругата на брадъра Тишо се скъса да се фука в социалната мрежа фейсбук по примера на Златка Димитрова и съпругата на Валери Божинов – Николета Лозанова.  Венета първо също като Николета занимава на дълго и на широко почитателите си със своята почивка, като не пропусна да си качи една камара снимки по бански, за да покаже в колко добра форма е и дори сама възкликна,  че не  знае,  как Господ я е направил толкова прекрасна и изящна.

Напоследък обаче досущ като новоизлюпена богаташка  водещата не спира да позира отново по бански пред баровския си апартамент, с който съвсем скоро семейството й се сдоби и големия басейн, с който разполага кооперацията. Съвсем естествено  Венета Райкова отнесе подобаваща доза негативи, че се  е оляла с позьорството, а мнозина дори заподозряха, че горката телевизионерка се опитва да върне интереса към собствената си персона, за да не се окаже наистина без работа, както гласи упоритата  клюка на есен.

Венета Райкова не спира да позира!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.