Преслава се готви за живот в палат, след като отново върза Жоро Бирмата

Преси буквално се е лепнала за Бирмата

Въпреки че след като се раздели с богаташкото синче Жоро Бирмата, добричката поп – фолк прима дори го оплю, откакто го оплете отново в мрежите си,  крои смели планове за общото им бъдеще.

Певицата за нула време се превърна в любимка и на майката на Бирмата

Не е тайна, че още преди раздялата им Преслава си бе направила труда да се сближи с майката на любимия си Лидия Станоева и за нула време се превърна в нейна любимка, а в медийното пространство дори се заговори за сватба. Сега дружката на Галена отново лети на крилете на любовта с Жоро Бирмата и дори се надува смело на негов гръб, това певицата доказа недвусмислено с поведението си на първа дама на грандиозния купон, който Бирмата вдигна по случай рождения си ден.

За разлика от първия път когато се бе наместила в сърцето на апетитната хапка, Преси обаче сега е много по – смела и не се страхува от евентуална сватба, а дори се цели към нея, издават нейни дружки. Според запознати хитовата изпълнителка вече крояла планове да заживее редом с Бирмата в семейния им палат с голям басейн, впечатляваща външна порта и солидна ограда.

Преси е готова на всичко, за да върже Бирмата!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.