Ирен Онтева нарече кандидатки за миски – проститутки

Вече набралият скорост и у нас конкурс „Мис лошо момиче” стартира в Слънчев бряг и събра зяпачи и воайори, а може би и просто любители от цялата страна и  тази година се проведе в Слънчев бряг с голям успех.

 Титлата  „Мис лошо момиче” това лято спечели палавата красавица от Несебър Ивелина Прунова, която само преди седмица се състезаваше за „Мис Силикон“. Изваяната и красива, благодарение на козметиката мадама събори останалите си конкурентки с неподражаем и почти собствен стил, защото може би играеше самата себе си. Представителите на сериозното жури Ирен Онтева и Христо Сираков след кратко съвещание дадоха гласовете си за несебърската кукла Барби, както я наричат в града. Шоуто не мина без участието на паркетния лъв Евгени Минчев и естествено половинката му – Ники Китаеца. В публиката пък изучаващо стоеше тежкият бизнесмен Христо Чолаков. Може би да разбере кое е най-лошото момиче и дали е достатъчно лошо…

Според регламента на конкурса кандидатките за лоши момичета трябва да изпълнят няколко роли от любимите си детски приказки, само че с еротичен привкус. Пипи Дългото Чорапче се появи не само без чорапи, ами и без други подробности от облеклото. Червената шапчица се опита да съблазни вълка, Снежанка разказа играта на джуджетата, а Красавицата взе акъла на Звяра и на публиката. Ивелина Прунова си избра „Малката русалка“ и започна да вади миди от бездънното си деколте и да ги мята на публиката. Шоуто си беше нещо повече от еротика и след връчването на короната, Ирен Онтева доста високо каза, че това е състезание за роли на лоши момичета, а не за проститутки. А почти всички се държали като професионалистки от бранша. Думите й бяха замазани от Евгени Минчев, който се притече на помощ на разсъблечените кандидатки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DO-EhbGcsm8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.