Любо Нейков гушва половин милион от турне на „Комиците“

Любо Нейков

Актьорът Любо Нейков се докопа до изключително изгодна далавера и въпреки тежката икономическа ситуация, ще прегърне смело около половин милион лева от предстоящото турне на „Комиците”. Според хора от екипа на шоуто, червенобрежкият продуцент така си е направил нещата, че печалбата му е гарантирана при всички положения.

Билетите за концертите в единадесет от градовете на България вече са пуснати в продажба, похвалиха се други хора на Нейков. Цените им обаче са доста солени и най – евтините са от по десет лева за най – лошите места. Другите цени са по 25, 20 и 15 лева за пропуск.

Комиците

Противниците на Любо обаче отново изказват недоволство от поведението му, защото според тяхното мнение, цялата печалба щяла да се излее директно в неговия джоб, а останалите щели да получат някакви мижави възнаграждения от по пет – десет хиляди лева. Освен това не били доволни и от част от хотелите, в които щели да нощуват по време на пътуването.

Допълнително работата се затлачила и от факта, че Нейков е прибрал доста солидна сума и от просветното министерство, задето вмъкнал в турнето и няколко сценки с патриотична насоченост. Тези пари също не възнамерявал да дели с останалите и искал да запази всичко за себе си.

„Определено добре си е опекъл питката, не може да му се отрече. Има бизнес нюх, ама е много стиснат и най – накрая ще изгони сам хората от екипа си” – прогнозираха експерти от бизнеса.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=7tKEoG8861k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.