Иван и Андрей ще имитират „Господари на ефира“

Иван и Андрей
Иван и Андрей отново в ефир

Иван и Андрей все пак успяха да се намърдат в национална телевизия и пак им е поверено шоу, след многократните провали, които претърпяха. След като БиТиВи реши да прави собствено шоу по идея на „Господари на ефира„, БНТ 1 последва техният пример, като и те ще пуснат ново предаване.

В последно време, двамата шоумени се застояха без работа, защото идеите им за развлекателни програми не откликнаха на зрителския интерес. Дълго време те обикахаля телевизиите, като на есен ще се установят в БНТ 1. Иван и Андрей ще бъдат продуценти на шоу, което е римейк на „Господарите“. Според информация на колегите от kliuki.bg, новото предаване ще носи името „Галавечер“, а дали и те ще раздават златен скункс  за сега е загадка. Вечерното шоу ще следи гафовете на телевизиите, политиците и родните ни звезди, като пак ще има награди, но все още не е ясно под каква форма.

Иван Христов и Андрей Арнаудов все още не са подписали договор, но националната телевизия е одобрила бюджета и идеята им. Говореше се, че ще опитат да привлекат и Владо Карамазов, но той все още има договор с Нова ТВ. Все още не е ясно кои ще са водещи на сатиричното  предаване, но е почти сигурно, че то ще стартира на есен

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. tia za nishto ne stavat,protivni sa na vsi4ki,po kadarni ot tqx ne namerixa li?ili i te sa po nekakavi euro programi..:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.