Николета: Алисия ми лази по нервите!

Николета Лозанова

Обичайно умерената в изказванията си плеймейтка Николета Лозанова направо побесняла и проклела пряката си конкурентка Алисия никога повече в живота си да не се вози на скъпи коли, а само на развалени трошки. До грозната сцена се стигнало, след като умели интриганти я излъгали, че певицата е говорила обидни думи по неин адрес.

Това станало веднага след приключването на фотосесията, която Николета засне на морето тези дни. Възползвайки се от ситуацията и от факта, че Лозанова все пак малко или много е разчувствана от снимките, злодеите подло наговорили куп измислици по адрес на Алисия, които от начало до край били чиста проба лъжа.

Алисия и прословутото Ламборгини

Клеветниците разказали, че изгората на Ники Михайлов се е фукала наляво и надясно с „Ламборгини” – то на футболиста и разправяла, че Николета никога няма да има късмета да се вози на такава кола. За да я раздразни допълнително, взела та сложила луксозното возило и в последния си клип, та всички да разберат колко се е уредила в живота.

Николета отначало не повярвала, че може да съществува такава подлост на света, но подкокоросвана от сеирджиите, в крайна сметка вдигнала кръвно и избухнала.

„Тая Алисия вече сериозно ми лази по нервите и не знам за каква се мисли. Ходи да обира по масите остатъците от моето ядене и си въобразява, че морето й е до колене. Не го вижда ония (вероятно Ники) какъв е – че която му подсвирне и тича след нея с изплезен език” – крещяла ядосаната Лозанова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=FIM96rLqYjI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. И Алисия попадна в международен сайт
    Публикувана на 27.07.2012 | 16:36
    281 прочитания
    Американски почитатели на европейската музика похвалиха фолк дивата

    Фолк дивата Алисия е поредната родна популярна дама, която се появи в международното медийно пространство. За разлика от някои други популярни българки обаче, информацията за певицата няма нищо общо с еротиката.

    Американският блог за европейска поп музика europopped.com публикува хвалебствен материал за певицата и проектите ѝ, пише списание Нов Фолк.

    В него се казва, че има много български поп звезди, за които там не са чували, но авторите ще помогнат на читателите си да отсеят плявата и ще обърнат внимание на тези, които си заслужават. В този аспект те са категорични, че меломаните трябва да познават Алисия.

    От публикацията разбираме още, че хитът на българката от миналата година „Двойно повече“ е пожънал успех и зад океана (наричан там „Мен ли питаш“). Видеото е сравнено с последното, предложено от Алисия, към сингъла „Близо до мен“.

    Скъпите спортни коли и оригиналната визия на „сексапилната певица“ са направили впечатление. За самата песен пък четем, че е „изключително интересна“.
    Етикети: Алисия, международен сайт
    Източник: inews.bg
    

  2. Обяснимо е,че Алисиа лази по нервите на Николета,защото Алисия изпъква с ум и интелект,с образование,възпитание,стил,обноски и държание,Алисия е обичана и желана,докато Николета погрозня и се състари,тъпа и проста,пошла и скандална,оплювана и мразена,долна и пропаднала тетка от село.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.