Отварачката вече е Мара Гъбата

Мария

Фолк певицата Мария стана жертва на жестоки подигравки и смъртни обиди, след като съвсем необмислено публикува своя снимка от плажа в Канкун, Мексико. На фотоса Марчето е нахлузила на главата си огромна капа, която съвсем обезформя и без това почти обезобразеното й от пластични интервенции лице.

Интересната снимка веднага даде повод на завистниците да коментират, че Мария съвсем е заприличала на нещо неопределено, а други я оприличиха на известния анимационен герой „Спиди Гонзалес”. Според трети, незаинтересовани страни, тя по – скоро приела вид на отровна мухоморка и съвсем откровено започнаха да я наричат с презрителното название „Гъбата”.

Мара Отварачката задуши милионерски син

„Те нали писаха, че е прихванала някакъв вирус там, сигурно от него мозъкът й съвсем се е спихнал. И помен не остана вече от разкошната мацка, каквато беше някога. С тази грозна шапка съвсем откровено прилича на плажен чадър” – коментира бивш почитател на култовата Отварачка.

Други пък критикуват робското й поведение, спрямо новият й годеник Християн Гущеров, който почти напълно я е заробил. Със стискане на челюсти и купуване на скъпи подаръци, младият милионер съвсем е взел акъла на Марчето и тя се е ошашавила дотолкова, че вече съвсем е останала без собствено мнение.

„Няма я вече тази Мария, която събираше погледите преди години. Сега се е превърнала просто в някакво бледо копие на самата себе си” – пъшкат от мъка почитатели на фолка.

Виж култовото видео на Мара Отварачката:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.