Азис урежда Маги Желязкова с мъже

Маги Желязкова

Чака – рака кралят Азис бил силно притеснен за здравословното и психическо състояние на близката си приятелка Маги Желязкова, издадоха негови приближени. Проблемите на манекенката идвали от тежката раздяла със съпруга й Боби, която тя не можела да превъзмогне въпреки искреното си желание.

За да помогне на своята съратница, Азо бил готов почти на всичко. Дори и неговите най – отявлени врагове признават, че когато става въпрос за състрадателност, той е един от първите, които ще се притекат. Желанието му да облекчи болката стигнало дотам, че той лично се заел да търси подходящ партньор на Маги и за целта подготвил цял списък с лични хубавци.

Азис

На първо време, той взел та я запознал с победителят във втората серия на „Биг Брадър” – Миро, който въпреки славата си на лигльо и половина, съумял по някакъв начин да се впише в протоколите на Желязкова. Връзката на двамата в момента била в най – ранен етап и те повече предпочитали да разчестват душевните си рани, вместо да правят други неща. Азис непрекъснато ги подкокоросвал да бъдат по – смели, но и двамата се дърпали срамежливо.

Запознати с досегашния живот на Маги Желязкова споделят, че съжителството й с Боби Манекена съвсем не е било от най – леките. Той често я тероризирал психически, а на моменти окончателно изпускал нервите си и налитал на бой.

Виж Маги Желязкова:

http://www.youtube.com/watch?v=9hNIJeVNFac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.