Елен Колева плаче заради Сашо Майонезата

Елен Колева

Елен Колева плакала горчиво след раздялата си с началника на майонезата Александър Найденов, издадоха съпричастно нейни приятелки. Актрисата била жестоко огорчена от безмилостния начин, по който бившият й възлюбен я изрита по задника и я обяви за развратна двуличница.

Особено тежко приела изказванията му по телевизията, в които Сашо открито заяви, че я смята за лека жена без никакви морални задръжки. Много я заболяло и когато казал, че е алчна и безумно кръвожадна за пари. Всичко това я разстроило толкова много, че плакала неудържимо в продължение на дълги и тягостни часове.

Елен Колева

На всичкото отгоре дълго време след това не смеела да излиза по улиците, защото се срамувала от хората. Тъй като била доста известна, не знаела как тълпата ще приеме нейната лична драма и определено се страхувала от поредното публично поругаване. За последните седмици общувала единствено с две или три свои приятелки, както и с роднините си.

Нейните сподвижници обаче са категорични, че всичко наговорено от Сашо Майонезата е пълна глупост и само очерня името на Елен. Според тяхната версия, въпреки славата и известността, тя си била едно скромно момиче, което не обича да посещава шумни компании и да изневерява, а още по – малко да се забърква в неприятности.

Виж видео с Елен Колева:

http://www.youtube.com/watch?v=_hwU93qiSe0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Това „скромно“ момиче защо не се влюби в някой учител или шофьор…..Ами плаче по ЧИЧКО ПАРИЧКО???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.