Анелия взе 50 бона заем от майката на Коко Динев

Анелия

Тежка немотия налегнала популярната певица Анелия и я принудила да се обърне за помощ към майката на бившия си съпруг Коко Динев. Преди няколко дни, тя позвънила на свекървата и с голям страх я попитала дали може да й услужи с няколко хиляди лева, защото заснемането на последния й видеоклип изпразнил тотално банковите сметки, а възвръщаемостта била неочаквано ниска.

За най – приятна изненада, родителката се отзовала на молбата и с радост дала доста по – голяма от исканата сума. Според хора от екипа на певицата, които най – накрая получили заплатите си, бабата се бръкнала доста надълбоко и извадила цели петдесет хиляди лева, за да услужи на Анелия.

Анелия иска богат мъж

„Ще ти дам естествено, как няма да ти дам. Не се притеснявай кога ще ги връщаш, може да ги сметнем и като подарък за внучката ми. Освен това, на теб трябва да ти е повече от ясно, че винаги съм искала теб за снаха, а не Емилия. С тези пари няма да забогатея, а на теб могат много да ти помогнат” – казала щедрата свекърва.

Естествено, Анелия била на върха на щастието, защото преди да вземе парите, ситуацията била повече от критична. Тя не пожелала да коментира връзката на бившия си с Емилия, но пред своите приятели изказвала само горещи благодарности към майката на Коко.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ba4plBWUdWQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.