Мария тръшната от летен вирус в Мексико

Мария

Бившата чалга певица Мария била тръшната от коварен вирус по време на семейната почивка в Мексико, твърдят зложелатели на щастливата фамилия. Заради болестта й било напълно забранено да плува в океана, а вместо това трябвало да стои непрекъснато в стаята и да пие през два часа някакви огромни хапчета, които преглъщала изключително трудно.

В пространството се спрягат две основни версии за тежкото състояние на чалгарката. Според първата, тя просто преяла много тежко с пикантните мексикански специалитети, които чисто и просто не й понесли на стомаха и предизвикали сериозно хранително отравяне. Според другата версия обаче, Мара Отварачката лепнала някакъв тамошен вирус срещу който местните имали имунитет, но на хората от Европа причинявал изключително лоши последствия.

Когато Мария вдигнала температура, годеникът й Християн се сащисал от притеснения и направил истински скандал пред управата на хотела. Първоначално той обвинил туроператорите, че нарочно са ги заразили и поискал незабавна лекарска помощ. Такава била оказана на Мария веднага и лекарите го успокоили, че всъщност няма почва за кой знае какви притеснения.

Въпреки това обаче, те му казали да не подценява ситуацията и лично да съблюдава как жена му ще провежда домашното лечение. Това накарало Гущеров да се превърне в истински тиранин и той стриктно следял за изпълнението на лекарските разпоредби. Мария естествено се опитвала да се глези и напъвала да излиза навън, но всичките й опити оставали напразни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=gEh1itNmHsY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.