Деси Слава в нов скандал – ругае Устата

Деси Слава

Фолк певицата Деси Слава се очертава като най – бруталната личност в музикалния бизнес у нас. След като се изпокара жестоко с именитите си колеги Софи Маринова и Азис, тя погна и изпълнителят с неясна музикална ориентация Устата. Пред свои познати Деската наговорила цяла дузина обидни приказки по негов адрес и го нарекла шмекер и некадърник.

Причина за яростта на Деси Слава била молбата на самозвания рапър, да запишат съвместно парче. Когато научила за мераците му, тя не само отказала, но дори и жестоко го нагрубила, като в пряк текст го обидила и буквално го изгонила по възможно най – позорния начин.

Устата

Устата отначало си замълчал и културно оттеглил предложението си. Впоследствие обаче явно се почувствал страхотно обиден и започнал да пуска пиперливи клюки по адрес на колежката си. Според слуховете, именно той започнал да говори усърдно пред всички свои познати, че Деси Слава е скъпоплатена проститутка и от нелегалния й бизнес с плът идват същинските й доходи, с които финансира певческата си кариера.

Тези безсмислени дрънканици на Иван Динев, както е истинското име на Устата, допълнително утежнили ситуацията и модерната ДЕСС направо побесняла, като чула какво се говори зад гърба й. Пред свои приятели тя коментирала, че ако той не престане да злослови, лесно ще намери начин да го неутрализира.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=wld1McwTikc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.