Лейди Гага си направи своя социална мрежа

Социална мрежа
Малките чудовища се превръща в хит

Скандалната и екставагантна Лейди Гага продължава да се развива и вече пусна собствена социална мрежа. Певицата е решила да се конкурира с Фейсбук и Туитър, а новото и изобретение носи името „Little Monsters“ или в превод „малките чудовища“.

Американската поп певица е една от най-слушаните, гледаните и коментираните световни звезди. Във Фейсбук, Гага има над 52 млн. фена, а в Туитър те са около 27 млн. Сега хитовата изпълнителка е решила да даде поле на изява на своите малки чудовища. В новата мрежа, всички нейни фенове ще могат лесно да споделят клипове, линкове и снимки.

Лейди Гага майстор на провокациите и скандалните шоута, като с тези си  действия тя си навлече гнева на много държави, но пък спечели сърцата на милиони фенове. Типично в неин стил, след пускането в употреба на социалната си мрежа, поп иконата е поздравила всички свои привърженици с „Добре дошли у дома, мои малки чудовища“. Турнето на певицата преминава и през България, като се очаква зала „Арена Армеец“ да бъде пълна за нейният концерт.

Лейди Гага се старае винаги да е оригинална. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.