Над 400 красавици на кастинг за адреналинки

Адреналинки
400 мераклийки за адреналинки

Както всички знаете, „Господари на ефира“ си търсят нови адреналинки. Това е стимулирало над 400 сексапилни жени да се запишат за кастинг, с надеждата да радват телевизионните зрители.

Според запознати източници, повечето от мераклийките са брюнетки. Сред кандидатките имало дори момичета, които били под 17 години, но според правилника на „Господарите“, адреналинките трябва да са между 18 и 29 години, като критерий не е само красотата, а и сценичното поведение, танците и не на последно място – интелекта. Сред красавиците има много дами, които вече са семейни или млади майки, но това не им пречи да танцуват пред цяла България. Има много, които дори не знаят, че ще участват в кастинга, защото са записани от техни приятели и близки. Крайният срок за записване е 25 юли и всички, които имат мерак да кълчат кълки трябва да побързат. „Господарите“ често сменят водещите и адреналинките, като се очаква завръщането им на екрана да е с голям зрителски интерес.

Организаторите на конкурса са заявили, че всички кандидатки са впечатляващи и журито ще има много трудна задача. Има красавици, които не се явяват за първи път, но кои ще са новите любимки от екрана, зависи от зрителите.

Стотици млади момичета мечтаят да се чекнат на маса в национален ефир. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.